بنیاد علوی کیست؟
موسسه بنیاد علوی بازوی محرومیت‌زدایی و مجری طرح‌های فرهنگی، اجتماعی و حمایتی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است.

این موسسه در سال 1384، پس از تغییر ساختار معاونت محرومین بنیاد مستضعفان تاسیس شد.
تمرکز بر توانمندسازی محرومین با بهره‌گیری از همه تجربیات موفق و کارآمد ملی و بین المللی از وظایف اصلی این موسسه به شمار می‌رود.
بنیاد علوی ذیل طرح توسعه الگوی جامع آبادانی و پیشرفت مناطق محروم تلاش می‌کند به صورت جامع و همه جانبه و با «مشارکت» مردم در روند پیشرفت و آبادانی خود، زمینه‌های رشد و توانمندی هموطنان را فراهم آورد.
این طرح با نگاه ایرانی ـ اسلامی و رویکردی یکپارچه و متوازن، طی حضوری 3 تا 5 ساله و با مشاركت مردم به عنوان عامل مهم و تاثيرگذار، شاخص‌هاي زندگي در چهار محور فرهنگی اجتماعی، اقتصاد و اشتغال، سلامت و بهداشت و عمران و آبادانی را ارتقا داده است.
در حال حاضر بنیاد در 29 منطقه، استان‌های کرمان (قلعه گنج، زهکلوت)، هرمزگان (بخش احمدی و جزیره لارک)، سیستان و بلوچستان (قصرقند، زهک، حاشیه چابهار)، خراسان رضوی (رشتخوار، حاشیه شهر مشهد)، خراسان جنوبی (درمیان)، خراسان شمالی (مانه و سملقان)، گلستان (مراوه تپه)، آذربایجان غربی (چالدران)، آذربایجان شرقی (چاراویماق)، اردبیل (گرمی)، زنجان (ماهنشان)، کردستان (سروآباد)، ایلام (ملکشاهی، هلیلان)، کرمانشاه (سرپل ذهاب، فیروزآباد)، خوزستان (شادگان)، لرستان (الیگودرز بخش‌های ذلقی و ززوماهرو و بخش شمالی کوهدشت)، کهگیلویه و بویر احمد (لنده، بخش دیشموک)، چهارمحال و بختیاری (اردل بخش میانکوه) و یزد (بهاباد) حاشیه شهر مشهد و چابهار حضور دارد و الگوی جامع پیشرفت و آبادانی را پیاده می‌کند.
علاوه بر فعالیت‌های متمرکز توسعه منطقه‌ای، بنیاد علوی در حوادث غیرمترقبه مانند کرونا و سیل، مسکن محرومین و معلولین، احداث و نوسازی مدارس مناطق محروم، احداث مراکز جامع سلامت در نقاط محروم، کمک به تغذیه مادران باردار محروم و حمایت از خانواده‌های پر نوزاد و … نیز فعالیت می‌کند.
بنیاد علوی برای استفاده از ظرفیت عظیم تشکل‌های مردمی و نیروهای جوان مومن انقلابی، با پایه‌گذاری «مرکز حرکت های مردمی و جهادی»، در راستای یکی از ماموریت‌های مهم خود گام مهمی برداشته است.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp